Join the NTRC Team

To Advance Precision Medicine for Oncology

Vacancy at NTRC

  • Vacature voor Scientist Biology
    HLO medische biologie
    (fulltime, 40 uur per week)

NTRC Precision Medicine Services (Oss, NL) is in 2012 gestart met een portfolio van cellulaire en biochemische services voor klanten in de pharma, biotech en de academische wereld. De services hebben zich gaandeweg ontwikkeld van afgebakende studies naar geïntegreerde, klantgerichte ondersteuning binnen het onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen. NTRC Services richt zich met name op de identificatie van biomarkers voor patiënten-stratificatie en precisie medicijnen. Wij ondersteunen kanker onderzoekers bij het vinden van hypotheses rondom werkingsmechanismen van kandidaat geneesmiddelen om zodoende onderzoeksprojecten verder te brengen van research naar de kliniek.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde onderzoeker met biomedische achtergrond en een afgeronde HLO opleiding in de (medische) biologie, die bij wil dragen aan het leveren van services voor precisie oncologie.

Als Scientist Biology ontwikkel je nieuwe testen voor moleculair farmacologisch en immunologisch onderzoek en je voert complexe projecten uit voor klanten, zoals grote combinatie screens in het kankercellijn panel. We werken veelal in teamverband en daarnaast heeft iedereen ook zijn eigen projecten. Je werkt ook samen met medewerkers die direct verantwoordelijk zijn voor het contact met klanten van NTRC Precision Medicine Services.

Teamgeest, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn essentieel. Belangrijke eigenschappen zijn verder: nauwkeurigheid, het nemen van verantwoordelijkheid en interesse in nieuwe ontwikkelingen.

We zoeken met name biologen met kennis van celbiologie, moleculaire biologie en moleculaire farmacologie. Je hebt ervaring in celkweek, assay optimalisatie en screening. Afhankelijk van ervaring word je aangenomen als Scientist of als Senior Scientist. Opleiding: HLO (B.Sc.).

Solliciteren

Contact Us for Job Opportunities

  • NTRC is open for new talent. Please feel free to contact us to check for job opportunities in:

  • Bioinformatics

  • Molecular and Cell Biology

  • Medicinal Chemistry

Contact us for Job Opportunities

Contact Us for Internships

NTRC is open for new talent. Please feel free to contact us to check for internships.
Our Chemistry and Biology teams are open for your application. Many graduate students have joined NTRC in the past years and several are pursuing their careers at NTRC. Students have joined us from Radboud University Nijmegen, Avans Hogeschool Breda and ‘s Hertogenbosch, Hogeschool Arnhem and Nijmegen, Hogeschool Zuyd Heerlen, Technical University of Eindhoven and Utrecht, Wageningen and Maastricht University.

Key areas where you may contribute are: molecular biology, cell biology, bioinformatics, medicinal chemistry, biochemistry.

Contact us for Internship positions
Back to home